Lieve Kindjes,

Piet nam telefonisch contact op (we konden niet zien of hij nu wit of zwart/vuil was) omdat de Sint dit jaar wil komen.  Hij vroeg ons snel een mail te sturen naar onze leden.

Naar jaarlijkse gewoonte komt de Sint op 11/11 om 15u stipt.

Alle kinderen en kleinkinderen van leden (dus ook kinderen/kleinkinderen die geen lid zijn) geboren na 01/01/2010 (richtdatum niet de strikt nemen : kinderen die bij de Sint willen komen zijn welkom).

Voor een democratische prijs (+- 12 EUR) krijgen de kindjes een geschenk van een hogere waarde en wat versnaperingen volgens de gekende formule.   De Sint neemt ruim de tijd om alle kinderen te aanhoren.

Piet vraagt daarom om voor de kindjes die aanwezig zullen zijn de voornaam + familienaam en enkele zinnen dewelke de Sint aan het kind kan vertellen te mailen voor 04/11 via het formulier hierna.

Lukt het niet online mail gerust naar pavinom@skynet.be  de hulppiet zal dit dan online invullen voor jullie.

Misschien is de Sint, net zoals in 2019 en vooral omdat hij niet kon komen in 2020 en 2021,  vrijgeviger dan andere jaren en geeft hij een gratis pannenkoek aan de kinderen, broers & zussen, ouders & grootouders of sympathisanten aanwezig om 14u00.

Piet kok zal zijn bakkunsten bovenhalen.

De Piet(en) en de Sint komen tegen 15u  met een pak geschenken.

Tot 11/11  14u00.

Met zwart/witte groeten,

Sloeberpiet.