Winterwandeling / Dropping / Wandelzoektocht op vrijdag 09/12/2022 (start +- 19u)

Een ontspannen wandeling in weer en wind, in het donker en door veldwegen (dus voorzie aangepaste kledij/licht/kompas …).

Af en toe een hapje, drankje (soepje of iets straffers) met een voorziene terugkeer naar pavinom (op welke wijze ook) om aldaar nog iets te nuttigen in de late uurtjes. Bijdrage …. pp (all-in).

Afhankelijk van het aantal deelnemers informeren wij u nog via mail wat het startuur zal zijn (vermoedelijk +- 19u verzamelen op de nieuwe parking op onze club).

De tocht loopt deels langs beschermd natuurgebied en deels langs de openbare weg. Gelieve daarom de wegcode (laat u opmerken!) en het milieu te respecteren.

Wees gerust wij organiseren noodopvang onderweg en stoppen kan bij elke controlepost.

In opdracht van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap – Afdeling Bos en Groen – Oost-Vlaanderen (en Pavinom kent deze mensen intussen al goed, inmiddels is onze parking terug een bos geworden, lees de steentjes zijn al weg met dank aan onze sponsor : Johan

Wij vragen  u met aandrang om rekening te houden met volgende richtlijnen:

“Géén zwerfvuil achterlaten, materiaal niet afkomstig uit het bos dient terug meegenomen te worden!
Géén geluidsinstallaties meenemen
Géén vuur maken of dragen (dus !!! … geen kampvuur maar ook NIET ROKEN in het bos !!!), af en toe komen jullie op de openbare weg en voor de verslaafden is het dan mogelijk om daar te roken
STILTE EN RUST DIENEN IN ACHT GENOMEN TE WORDEN, HET GEBRUIKT VAN DE ZAKLAMPEN DIENT BEPERT TE WORDEN (het gebruik van het kompas is onbeperkt)

Voor de beginner volgende regels:
• Opritten en privaatwegen worden nooit meegeteld of gebruikt tenzij expliciet aangegeven.
• Met wandelpaden met stopbord is geen rekening gehouden.
• Streepjeslijn ——— is steeds een veldwegel. (goed opletten het kan een kleine zijn en de proeflopers hebben het geweten want die liepen er overal voorbij)
• Volle lijn ______ is een verharde weg (asfalt, beton,….).
• Plaatsnamen staan steeds horizontaal op een stafkaart.